پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ / ریزش قیمت طلا در راه است؟ دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟

خبر جدید از اعلام قیمت ۴ محصول سایپا در سامانه فروش یکپاچه خودرو

خبر جدید از اعلام قیمت ۴ محصول سایپا در سامانه فروش یکپاچه خودرو در حالی ۲ ماه از دومین مرحله فروش خودرو در سامانه یکپارچه می گذرد که هنوز خبری از تعیین تکلیف قیمت ۴ محصول شرکت خودروسازی سایپا که در این مرحله فروش رفتند، نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، براساس برنامه ریزی ها دومین طرح سامانه یکپارچه فروش خودرو برمبنای فرآیند نوبت‌دهی برای محصولات خودروسازان داخلی 3 خردادماه آغاز شده و متقاضیان تا پایان 10 خردادماه فرصت داشتند تا نسبت به انتخاب خودرو در سامانه یکپارچه اقدام کنند.

 

اما اجرای این طرح که از 20 اردیبهشت ماه آغاز شد دچار ابهاماتی بود که همین امر متقاضیان را دچار سردرگمی کرد به نحوی که در لیست خودروهای عرضه‌شده در سامانه یکپارچه خودرو، نام چند خودرو شامل کوییک مدل GX، ساینا مدل GX، شاهین اتوماتیک و اطلس درج شده است که هنوز قیمت قطعی این خودروها توسط خودروساز اعلام نشده است و به‌نوعی مردم باید خودرویی را بخرند که هیچ اطلاعی از قیمت آن ندارند.

 

وزارت صنعت در همین ارتباط به تسنیم می‌گوید: "هدف سامانه یکپارچه نوبت دهی خودرو ایجاد یک لیست انتظار مرکزی شفاف و نه فروش است سپس فروش براساس فراخوان خودروسازان بر مبنای این لیست انتظار محقق می شود. پس لازم است در هنگام فراخوان خودروساز قیمتها روشن اعلام شود. در این مرحله تنها نوبت دهی برای تخصیص معین می شود و فروش توسط خود خودروسازان در مرحله آتی انجام می شود. همه این موارد به روشنی در اطلاعیه سامانه یکپارچه نوبت دهی بیان شده است.

 

در حال حاضر 2 ماه از عدم اعلام قیمت خودروهای فروخته شده سایپا در سامانه یکپارچه می گذرد و هنوز خبری از تعیین تکلیف قیمت این خودروها نیست.

 

کسب اطلاع تسنیم از شورای رقابت حکایت از آن دارد که قیمت این خودروها همچنان در سازمان حمایت در حال بررسی است و هنوز مسئولین توافق نهایی را در اعلام قیمت های پیشنهادی و ارائه آن به شورای رقابت انجام نداده اند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار